50 felett

…lehetsz csinos és szexi!

Senki nem állíthat korlátokat egyéni szabadságodnak, önmegvalósításodnak. Senki nem szabhatja meg számodra, hogy te miben érzed jól magad, miben vagy igazán önmagad!

Szárnyalni, nem lehet mások által ránk zárt elvárás ketrecben. Szárnyalni csak a szabad madár képes, amelynek útját nem állják keselyűk, ragadozó madarak.

A társadalom azon része, mely folytonosan rád erőltetné azt, ami szerinte helyes, akkor valójában azt szeretné, hogy csakis és kizárólag annak lásson, ami nekik megfelelő, de akkor egész életedben, nem vagy önmagad, csak báb!

Csak korlátokat képesek állítani, boldogságot és szabadságot adni nem!

Követeld meg a saját szabadságodat, akaratod és döntésed szabadságát, mert senki nem tehet téged, a maga tetszésére bábbá, hogy csak azt tehesd, úgy öltözz, azt egyél, amit majd megengednek, elvárnak, jónak látnak!

Mindenkinek csak egy élete van, éld jól és soha ne hagyd, hogy a saját életed kultúrájába, öltözésedbe, étkezésedbe, kedvtelésidbe, abba, hogy kinek is érzed magad ami által önmagad lehetnél, bárki is beleszóljon!

5x koromban járó, nős, bisex – nőies lágy testvonalakkal rendelkező – férfi vagyok, otthon bugyi, harisnyanadrág, szoknya…

Saját házamban a társadalom ne akarja meghatározni, hogy mily módon élek, hogyan öltözök és netán kinek vagyok örömére – alkalmi 🏳️‍🌈 randiban.

email: passzivfiu970@gmail.com

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s