Az én létezésem meghatározása

Még azok a kívülállók is közelebb járnak a valósághoz, akik azt mondják rólam, hogy egy túlfűtött biszex pasi. De ismételten visszautasítom, hogy azért viselek a ruházat alatt diszkréten női harisnyát és bugyit, mert a személyem és tudatom, meleg és homokos volna.

Nincs valójában bajom velük, félreértés ne essék, tiszteletben tartom, hogy ők arra vágyakoznak amire és ez az ő életük! Részemről semmi gond velük, sőt, nem egy ismerősöm volt aki közéjük tartozott, de mindezt nem olvastam a szemükre soha, úgy kezeltem őket, és úgy beszélgettem velük, mint bármelyik más emberrel. Velük kapcsolatban viszont az a tapasztalatom, hogy kevésbé diszkrétek a megjelenésükkel kapcsolatban, azaz külső megjelenésük és némelyikük magatartása, mozgása is, nyíltan utal a meleg másságukra.

Részemről a diszkrét viselete a harisnyának, nem az önfelvállalás hiánya, hanem az, hogy nincs szándékomban óriásplakát módjára a világ elé tenni a rajtam lévő harisnyámat vagy bugyit, ahogy a legtöbb nő sem úgy ballag az utcán, hogy lehetőleg minden járókelővel szándékosan láttassa a harisnyáját maximálisan, bokától combtőig és a bugyiját is. Ha ezt tenné, kimondva vagy kimondatlan az utca népe, lekurvázná! Nemdebár?

Velem kapcsolatban legfeljebb azt láthatja meg bárki például utazás során, buszon, vonaton, hogy a nadrág alsó széle és a cipőm közötti lábrészen, nem egy unalmas, fantázia nélküli, fekete vagy szürke, gyakorta kínai hamar büdös zokni van, hanem valami más… Ami boka vagy lábfejrészen véletlen látottak alapján bármi lehet; bokafix, térdfix, combfix, harisnya. Megsúgom, hogy esetemben, a diszkréten rajtam lévő harisnyanadrág egy részlete “villanhat” így ki bokarész körül és ki mit gondol vagy mondd a helyszínen ehhez, nem érdekel. Foglalkozzon mindenki azzal, amiben ő maga jól érzi magát! De nem így van!

Ez a fotó, az otthoni tartózkodásom egy pillanata – A saját házam mögötti teraszon!
Akiket valaha is zavart mindez, azokkal csendben közöltem hogy kapun kívül tágasabb!

Az én saját házamban senki nem határozhatja meg a tartózkodásom mikéntjét! Törvény sem rendelkezhet arról, hogy a saját udvaromon, teraszomon, házamban, ki és mi vagyok!

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s