Hangtalan éjjeli gyönyörben 🔞

Amikor hang nélkül kell a gyönyört átélni és tele nedvesbe szalad a bugyim és a harisnyám….


Egyik késő este, mikor sétálva hazafelé tartottam munkából és az utca kihalt volt, egy maszkos alak, az egyik sötét mellékutca sarkánál elkapott és buksimat a már előkeményített péniszéhez húzta rögtön és mielött bármit mondhattam volna, már kefélte is a számat.

Én csak nyöghettem és szoptam, ami végtelennek tűnő ideig tartott, majd l bőséges spermájával töltötte el a számat, amit magamba kellett nyelnem. Ezerrel vert a szívem, egyszerre volt jelen bennem addigra, szexuális izgalom és az idegentől tartó félelem. Mi következik?

Azt hittem, oké, ennyi, most mindjárt mehetek tovább, de erekcióját lenyeletve velem, azonnal pisilni kezdett, két kezével péniszén tartva a fejem és csak ontotta belém én meg levegőért zihálva, nyeltem magamba a forró enyhén savanykás levet.

Még tartott mindez, mikor éreztem, hogy egész testemen valami gyönyör fut végig, tarkómtól a gerincemen át, és a bugyim, a harisnyám, meleg nedvesség öntötte el!

Egy pénisszel a számban, spermája és pisije bennem, a számat dugja a szexéhes idegen pénisz, mikor én is, remegve, csendben, leírhatatlan felizgatottságban, a, bugyimba elélveztem. 🍌💦

Üdv Vica

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s