Szerethető hímringyócska 🔞

Az eddigi legrövidebb bemutatkozásom, kifejezetten férfiak részére; Nős, biszex, harisnyát viselő, férfi faszt is szenvedélyesen szerető srác vagyok. Szeretek faszt csókolni, spermát nyelni, pisit szopni, kakis popólukat nyalni! Szeretem ha egy kanos férfi fasz, minnél hosszabb ideig dugja a harisnyás popómat, ha lehet, egészen addig, míg elélvezek anélkül, hogy magamhoz nyúlnék. A popóm kefélésének elképzeltBővebben: “Szerethető hímringyócska 🔞”

Hangtalan éjjeli gyönyörben 🔞

Amikor hang nélkül kell a gyönyört átélni és tele nedvesbe szalad a bugyim és a harisnyám…. Egyik késő este, mikor sétálva hazafelé tartottam munkából és az utca kihalt volt, egy maszkos alak, az egyik sötét mellékutca sarkánál elkapott és buksimat a már előkeményített péniszéhez húzta rögtön és mielött bármit mondhattam volna, már kefélte is aBővebben: “Hangtalan éjjeli gyönyörben 🔞”

A családi diktatúra útóhatása

Megpróbáltam rákeresni arra a Google-ban, hogy milyen találatok vannak a családi diktatúra utóhatásai ra. Meglepő volt az az eredmény, hogy igazán nem találtam eredményt, ami természetesen nem azt mutatja, hogy nem létezik ez a téma, hogy nem létezik családi diktatúra, ahol az egyik szülő, többségében dominánsabb felnőtt, bármi okból, akár alkoholizmus akár a saját természetébőlBővebben: “A családi diktatúra útóhatása”

Ki ő? Schöffer Ferenc élete 🔞

Scföffer Feri, házas, biszex ember, aki, nem mellesleg a neje tudtával, többségében bugyit, harisnyát hord magán. Ép oly természetes ez számukra, mint más pasinak az alsógatya, boxer, vagy morino alsó. Ő nem szereti a férfi alsónadrágot, a boxert pedig egyáltalán. Elmondása szerint, számára ezek kényelmetlenek, közérzete gyakran lehangolt, ha mégis ezt kell viseljen. Amikor hűvösebbreBővebben: “Ki ő? Schöffer Ferenc élete 🔞”

A legszebb, amit eddig olvastam

Minden létező lény életében, létszükség egy valami, ami végett naponta felkel, ha fáradt is, ami végett elindul, ha mindene sajogna is és ami végett érdemes, mindig és mielöbb hazaérkeznie!Az a valami tartja benne a reményt, a küzdeni- és feltétlen élni akarást.Ami a legértékesebb és legerősebb motiváció az ember életében, amiért még küzdeni érdemes, az aBővebben: “A legszebb, amit eddig olvastam”

Pusz fiúk, itt nagy a csend nálam

4 napom úgy megy el, hogy ülök a szobámban csendben, sehova nem megyek, senki nem jön, és munkamentes napok vannak. Ilyenkor sokat eszembe jutnak a gyerekkori évek. De nem vágyom vissza. Katonai szigor, diktatúra, apám dübörgő hangja vagy ép kínos csend és édesanyám csendes könnyei, amit viszontlátok óhatatlanul. Ma is kínos a csend, de ezBővebben: “Pusz fiúk, itt nagy a csend nálam”

Kéretlen hittérítők

OLVASD EL! Vannak önjelölt kéretlen netes hittérítők, erkölcs csőszök, akik ecsetelik üzenetben, hogy milyen dolog, ha férfi női tudattal harisnyát visel, stb stb… Meg, hogy az ördög megszállta a lelkem, elfogok kárjozni ha nem térek meg és Jézusnak ezért kellett meghalni… Na figyelj ide te mennyország ügynöke! Ha tudnád, hogy én milyen családból jöttem, nemBővebben: “Kéretlen hittérítők”