Követelem…

Magyarországon náci módszerekkel, módszeresen diszkriminálnak bizonyos társadalmi rétegeket!

Követelem, hogy az utcán is, szabadon önmagam lehessek, és ne legyen kötelező, egy náci – amúgy állkeresztény – állam elvárásainak megfelelő szerepet játszani, ha utcára lépek, tudván, hogy másképp, a hatalommal felruházottak és azzal visszaélők, nyilvánosan meghurcolnak családommal együtt, kiüldözve a lakóhelyemként szolgáló városból is, mint anno a zsidókat és a cigányokat! Az agymosott társadalom és az állam általi diszkrimináció ez, állampolgárokkal szemben!

Aki ma nem vallja magát kereszténynek és Fidesz azaz Orbán rezsim pártinak, azoknak hamarosan ki kell majd tűzniük az utcán hordott viseletükre, hova tartozásukat, mint zsidóknak anno a sárga csillagot, mely a fideszes tábor részére szóló figyelemfelhívás; “Kerüld ki mert nem fideszes, nem pedofil!”

Vigyázz, akit látsz, az a Fidesz szerint ellenség, az alábbiak végett; bal liberális, libsi, meleg, biszex… de nem fideszes, nem pedofil, nem Orbán támogató, megveti az állkeresztény politikát! Kerüld ki, de előtte köpd le és gyűlöld ki a városodból, szitkozódó válogatatlan szavakkal azokat, akik nem a Fidesznek nyalnak! – Ez ma Magyarország!

Én nem vagyok libsi, se nem egyik párt támogatója sem, csak egy családos férj, aki egyébként együtt él, akaratán kívül már gyermekkora óta egy női tudattal, de gyermekeim annak szeretnek ami vagyok, ahogy vagyok, és apának szólítanak és egy percre sem gondolnak semmiféle gender fogalomra, meg átnevelési szándékra… de én kijelentem a következőket;

Az orbán rezsim egypártiságra törekvő, egy “tiszta faj ária fidesz” rezsimet létrehozni-, és fenntartani akaró, ezáltal mások által is okkal, a náci rezsimet ismét megteremteni akaró fasiszta pártnak tűnik és azzá változik egyre jobban, ismét egy elmebeteggel az élén, – mint annak idején a saját elveit isteni sugallatnak gondoló Hitler – amely által, a hangoztatott háború ellenessége ellenére, ő maga lesz, a társadalmak közötti III. világháború eredete és oka és gerjesztője.

Elérte, hogy a magyar társadalom egyes rétegei, máris gyűlölettel tekintenek egymásra, egymást érik a feljelentések, a köpdösések, az előítéletek, a teljes káosz és gyűlölet! Akik pedig ezt már profin művelik, utcán és minden online platformon, azok a már rezsimtől agymosottá lettek tömege, akiknek száma ép úgy emelkedik, mint Hitler bűvöletében Németországban a zsidó gyűlölőké, mert mindenkit megvetnek, gyűlölnek leköpnek, akik nem maguk közül való!

Ebben a társadalmi káoszban és gyűlöletfelhőben, a rezsim észrevétlen építi a náci birodalmat, mely veszedelmet jelent egész európára ismét!

Isten óvja meg a még nem agymosott magyarokat és minden európai embert, egy újabb náci felfogású rezsim által kiprovokált európai háborútól, melynek semmi köze nem lesz Ukrajnához, vagy Oroszországhoz, de Soroshoz, Brüsszelhez és a migránsokhoz sem! Ez mind csak figyelem elterelés! Egyetlen emberhez lesz köze! Annak idején Hitlernek bomlott meg az elméje, hogy hatalmát egész európára kiterjessze az eszméivel együtt.

Ezt igyekszik az Európai Unió, a brüsszeli parlament megakadályozni!

A Fidesz törekvései és felfogása, nagyon sokban rokonságban áll a náci diktatúrával. Fidesz tiszta faj ária, mindenki mást gyűlölni, üldözni, leköpni kell ebben az országban a jobb oldal szerint. De a maguk állkereszténysége mögötti pedofil és homokos szeánszokról miért nem üvöltenek az óriás plakátjaik???

Vélemény?